Din webbyrå i Göteborg

Vi levererar säljande e-handel bland annat baserat på de globala e-handelsplattformarna Adobe Commerce och Magento.

Med över 20års erfarenhet från försäljning online, kan vi hjälpa dig som både säljer till företag, som säljer till slutkonsument, eller båda.

Vårt huvudkontor är placerat i centrala Göteborg, men våra kunder finns över hela landet.

Säljresultat som räknas

Att driva e-handel i Göteborg är ingen barnlek. Här finns stora etablerade e-handlare som Jollyroom, NA-KD, Axel Arigato och Lindex som konkurrerar om kunderna. De om omsätter vardera hundratals miljoner online.

Du kan välja att anlita oss på eComero, Göteborgs mest agila webbyrå. Byrån som är flitigt anlitad av stora etablerade handlare, så väl som scale-ups och start-ups.

Ehandelsutveckling

Med våra certifierade utvecklare får du alltid den högsta kvalitén på dina anpassningar i din ehandel. Att vara Göteborgs mest certifierade webbyrå har redan från start varit en av våra målsättningar.

Affärsutveckling

Vi har hjälpt e-handlare i över 20år, med allt från e-handelsutveckling, digital marknadsföring och affärsutveckling. Internationella marknader med miljardförsäljning globalt. B2B ehandel med komplexa order och prisstrukturer, supersnabba headless för start-ups inom DTC/DVNB. Vi har gjort det mesta inom ehandel, både DTC/B2C och B2b-ehandel. 

Digital Marknadsföring

Native digital, vi kan det mesta inom digital marknadsföring. Vi har specialiserat oss på Sökmotorsoptimering (Google SEO), Sökannonsmarknadsföring (SEM/Google ADS), Sociala Medier (Facebook, Instagram, Linkedin).

Letar du efter en partner som kan Print och TV, så har vi samarbete med andra byråer, men gör det inte själva.

Full transparens med KAM och kundportal

Det är viktigt för oss att relationen leverantör och kund fungerar friktionsfritt. Därför får du en egen inloggning i vårt kundsystem. Där kan du närsomhelst följa ditt projekt, dina avslutade och pågående ärenden, vad som är fakturerat, vem som byggt en funktion i din e-handel, och svar på supportfrågor. Vi erbjuder även en personlig kontoansvarig, så kallad KAM.

E-handelskunder i Göteborg

Några av de storsäljande e-handelskunder vi jobbar med i Göteborg är www.axelarigato.com, www.hajkclothing.com och www.omni-retail.se. Att ta plats bland Göteborgs största e-handlare är inte längre en fråga om teknik, utan handlar om att bygga kundlojalitet. De långsiktiga relationerna som traditionellt finns inom B2B e-handel är minst lika viktiga inom B2C/Direct-to-consumer. Detta hjälper vi våra kunder att realisera.

Vårt Göteborgskontor

Är lokaliserat vid domkyrkan i Centrala Göteborg. Vi sitter i TECH-hubben Walborg Ventures, tillsammans med många av Göteborgs Start-up och tech-elit. Det är inte som Googles kontor, men det är en bit på väg. Vi tar gärna en kopp kaffe eller en lunch, så hör av dig om du har vägarna förbi och vill snacka storsäljande e-handel.

 

Teknik och ramverk

PWA eller monolith? En snabb site med språk och valutor som driver försäljning globalt, och som finns i Amazons-moln? Eller en transaktionsintensiv B2B e-handel där dina kunder får stora mängder data kring produkter och ordrar, kanske med koppling till sitt eget inköpssystem? Vi har byggt det mesta, och har lång erfarenhet som produktägare, e-handelschef och kravställare själva.

E-handelsstaden Göteborg

Snabbväxande e-handlare som Jollyroom, NA-KD, Axel Arigato, Bihr, med många mera. Alla startade de i Göteborg, men med världen som marknad.

Vi är en hållbar webbyrå

Vi vill vara en förebild inom hållbarhet och CSR bland webbyråer. Vi jobbar därför kontinuerligt med detta fokus när vi väljer kunder, leverantörer och hur vi själva väljer att bedriva vårt företagande. Du kan läsa vår leverantörs-profil från ansvarsfullt.se här.

Säker e-handel från Göteborg

Vi ska också vara en trygg webbyrå i Göteborg. Utan väl fungerande rutiner för it-säkerheten blir det svårt för oss som webbyrå att jobba med övriga områden. Vår tjänst innebär ett helhetsansvar för drift, support och uppdatering av våra kunders webblösningar. Oavsett om kunden har en mindre verksamhet i Sverige eller en global koncern kan vårt nätverk leverera upptid i världsklass, väldigt hög säkerhet samt hantera trafiktoppar utan problem. Våra kunder ska känna sig förvissade om att vi driftar deras webbplats på ett omsorgsfullt och kompetent sätt, säkerhet och prestanda hamnar högst på vår agenda.

För oss som webbyrå  i Göteborg är kvalité ett fundamentalt område. Våra webbprogrammerare är certifierade av Adobe på Magento och har stor expertis inom PHP. Vi jobbar med plattformar som Magento och Adobe Commerce. Om redan existerande plattformar inte möter kundens behov gör vi skräddarsydda lösningar och system. Med denna höga kompetens blir vår webbyrå bred nog att ta sig an allt från de mest grundläggande webbplatserna till de tekniskt utmanande, exempelvis B2B e-handel.

Vi har även certifierad personal internetsäkerhet såsom t e x OWASP och Offensive Security, vilket ger dig trygg, säker och stabil e-handel.

En unik partner inom E-handel

Affärssystemet eller e-handeln? En vanlig konflikt både mellan system och mellan leverantörer / stakeholders är den mellan olika system. Med eComero får du en helhetsleverantör som kan ta både e-handelsansvar och samtidigt leverera och anpassa ditt affärssystem. Vi är experter på att strukturera data och processer för att passa ett e-handelsperspektiv och har gjort många leveranser av t ex Microsoft Business Central och Visma SPCS med många flera.  Vi har många kunder som kör vår e-handelsintegration där man kan konfigurera flöden kring kund, produkt, order och sälj till det system som bäst hanterar uppgiften vid varje tillfälle.

Magento Partner

eComero Management AB är Officiell Magento Business Solution Partner. Det är en ackreditering som vi fått genom att ha många framgångsrika Magento-projekt, genom att våra kunder går i god för vår kvalité, och genom att våra konsulter är certfierade inom Magento

Adobe Partner

Att arbeta med en certifierad Adobe Magento 2 leverantör garanterar att du inte bara får kvalificerade konsulter, utan också att din ehandelslösning håller hög kvalité och är säker. Det är en trygghet både dig och för dina kunder. eComero är sedan 2019 certifierade på Magento 2 Open Source och Magento 2 Commerce Cloud.

Microsoft Partner

Vi är specialiserade på Microsoft Business Central affärssystem och integrationer med Magento. Dessa två system är något som samverkar bra och som kan växa i samklang med din egen tillväxt. Kontakta gärna oss om du har frågor kring Microsoft Business Central.

Visma Partner

Vi har byggt ett antal moduler till Vismas affärssystem, samt integrationer mellan Visma och Magento. Att vi är en partner till Visma ger dig en trygghet i vårt samarbete och en garanti för snabb, effektiv och korrekt leverans.

Kundcase

Closely 2020 Kundcase
Axel Arigato Magento 2 KundCase
startups fail

FLER KUNDCASE →

Till ditt förfogande.
Ehandel – när och hur du vill.

Frågor och svar

Vad gör en webbyrå?

eComero webbyrå är experter på e-handel. Vi hjälper våra kunder med strategi och digital affärsutveckling. Vi levererar e-handelslösningar baserade på den globala plattformen Magento Open Source och Magento Commerce. Vi optimerar befintliga siter för att sälja bättre. Vi hjälper dig med de utmaningar du har för att sälja online. 

Vad är Göteborg?

Göteborg är världens bästa stad, och Sveriges näst största tätort, efter Stockholm. Nordens femte största med 604 829 invånare i tätorten och 1 050 000 invånare i Storgöteborg. Samhället ligger på västkusten vid Göta älvs mynning. Kung Gustav II Adolf grundade Staden Göteborg och Göteborg fick sina stadsprivilegier 1621. 

Vad är e-handel?

e-Handel är ett samlingsord för alla sorters affärstransaktioner som görs online. Det kan vara stora affärer mellan företag, likväl som en privatperson som beställer en t-shirt. E-handel omfattar det som tidigare kallades post-order / distanshandel, men den gemensamma faktorn är att hela eller delar av transakionen sker över internet. Det finns idag ett antal olika standarder och tekniker för hur man lätt och kostnadseffektivt bedriver e-handel

Vad är Magento?

Magento är en av världens ledande plattformar. Magento finns i både en enklare version som är gratis att använda, samt en kommerciell version där Adobe säljer licensen. Plattformen är en av de mest mångsidiga på marknaden och är mycket lämplig för B2B- ehandel, internationell handel, eller där man vill sälja till både företag och privatpersoner. Det går också utmärkt att ha flera olika e-handelsbutiker i samma lösning, för att minimera administration och kostnader.

Vad är B2B?

B2B är en förkortning av Business-to-business, och avser handel mellan företag (juridiska personer). Förfarandet är annorlunda mot färsäljning till konsument (B2C) då te x konsumentlagstiftningen inte gäller vid B2B