Välj en sida

Strategiskt samarbete mellan eComero och Wikström Media

eComero strategiskt partnerskap med Wikström Media

Wikström Media och eComero                                                                                              Pressmeddelande 22.10.2020

Svensk-finskt lagarbete hjälper kunderna undvika näthandelns fallgropar

 

E-handelsexperten eComero Management börjar samarbeta med reklambyrån Wikström Media i Finland. Deras kombinerade kompetenser hjälper kunderna få försprång inom näthandeln.

Det svenska företaget eComero Management har över 20 års erfarenhet av e-handel. Nu får de en fot in på den finska marknaden när de i höst börjar samarbeta med reklambyrån Wikström Media i Finland. Niklas Helgesson, vd på eComero, gläds över nyheten.

– Wikström Media besitter otrolig erfarenhet av varumärkesbyggnad, tillsammans blir vi en stark och givande allians. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder konkurrensfördelar genom de synergier vi hittar i samarbetet, säger Helgesson.

Wikström Media har sitt huvudkontor i Jakobstad på Finlands västkust, de har specialiserat sig på att utarbeta varumärkesstrategier. Digital marknadsföring är en självklar del av arbetet och något som de satsat mycket på de senare åren, men nu ser man behov av att skala upp expertisen ännu snabbare.

– Exceptionellt många satsar på e-handel just nu. Det här samarbetet ger oss musklerna för att ta oss an mer krävande e-handelsprojekt, berättar Jakob Wikström, vd på Wikström Media.

Enligt Svensk Handel ökar näthandeln med 30 % per år, och just nu är siffran ännu lite högre på grund av pandemin. Konkurrensen är enorm, därför manar både Wikström och Helgesson företagare att satsa på kärnverksamheten och istället ta hjälp med det som rör näthandeln.

– Har man ingen nämnvärd erfarenhet av marknadsföring och e-handel kommer det vara svårt, för att inte säga omöjligt, att få en webbshop lönsam. Tar man hjälp av någon med gedigen erfarenhet undviker man fallgroparna och får ett försprång, intygar Wikström.

Källa: https://www.svenskhandel.se/globalassets/dokument/aktuellt-och-opinion/rapporter-och-foldrar/e-handelsrapporter/laget-i-handeln-2020.pdf

Frågor? Kontakta Jakob Wikström +358 50 358 5816 eller Niklas Helgesson +46 (0) 31 243666

Av niklas.helgesson

Dags att sätta igång med ehandel?

Har du frågor om hur det är att jobba med ledande globala e-handelslösningar, i ett grymt team och med supertrevliga kunder? D u kan alltid skicka en öppen ansökan, eller komma in på en kaffe på vårt kontor i Centrala Göteborg.

Veckans tips om ehandel

Veckans tips om ehandel

Varför är e-handel så kul? Lika roligt som det är för oetablerade artister att Spotify kom till, lika roligt är det för både konsumenter och butiker att näthandeln kom till.  Vid första anblick ansåg inte många av de stora artisterna att Spotify’s affärsidé var...

läs mer
99% av Svenskarna läser detta content?

99% av Svenskarna läser detta content?

  Vilken typ av content läser 99% av svenska konsumenter?   Det finns en typ av User Generated Content (UGC), som är otroligt effektivt på att driva sälj och bygga varumärke. Kund-reviews så klart. Enligt en studie av review-företaget Trustpilot (12/2020) så...

läs mer
Top E-Commerce Developers in Sweden

Top E-Commerce Developers in Sweden

eComero AB Receives Clutch 2021 Best E-Commerce Developer Award "A single Google search about e-commerce website developers will show a ton of vendors. You may come across a number of underwhelming agencies that may not give you your money’s worth. It’s important to...

läs mer