VĂ€lj en sida

Mest certifierad inom Magento i Sverige?

Magento e-handel med eComero

Vem Àr mest certifierad inom Magento i Sverige?

Den 1:e Maj 2020 tog Johan Lindahl, CTO pĂ„ eComero, sitt 6:e Magento 2 Certifikat – Magento 2 Certified Professional Developer. Vi stĂ€ller oss nu frĂ„gan, Ă€r vi med 6 av 7 tillgĂ€ngliga certifikat den mest certifierade byrĂ„n inom Magento i Sverige?

Varför Àr det viktigt med en certifierad Magento-byrÄ frÄn Sverige?

Skillnaden mellan en icke-certifierad utvecklare och en konsult eller utvecklare som Ă€r certifierad inom Magento 2 i Sverige Ă€r milsvid. Även om timkostnaden kostnaden ibland Ă€r lĂ€gre för en konsult som inte Ă€r certifierad eller som sitter i Sverige, sĂ„ har vi mĂ„nga exempel dĂ€r kunder haft utlĂ€ndska byrĂ„er inne och som sen vĂ€nder sig till en Magento-partner i Sverige för hjĂ€lp. De brukar sĂ€ga att anledningen till att de vĂ€ljer en Svensk Magento partner Ă€r kommunikationsproblem, förseningar, dĂ„lig dokumentation, dĂ„lig förstĂ„else för svensk lagstiftning, momsregler, GDPR och att det inte alls blev billigare till sist.

Med en Magento Sverige-partner kan du fÄ hjÀlp pÄ Svenska, pÄ Svensk kontorstid. Du fÄr en Svensk part som kan vara hos dig, pÄ plats. NÀr du har frÄgor vill du inte ha en knastrig Skype-konferens i en annan tidszon pÄ andra sidan jordklotet. Du fÄr en Svensk Magento partner som betalar Svensk skatt och moms, och som du lÀtt kan ta referenser pÄ.

Den officiella logon för Partner till Magento i Sverige

FrÄgor om Magento i Sverige?

Vad finns det för olika certifikat?

Magentos certifikat Ă€r till stor del riktat till utvecklare och tekniker. De flesta certifikaten Ă€r för de olika teknologier och ramverk som Magento innehĂ„ller. Det certifikat som heter ”Magento 2 solution specialist” Ă€r ett som inriktar sig till lösningsspecialister i Magento 2, och det som krĂ€ver minst programmeringsbakgrund.

HÀr kan du lÀsa om nÄgra av certifikaten som vÄra Magento-utvecklare i Sverige innehar.

Den mest Certifierade inom Magento i SverigeJohan Lindahl, CTO pÄ eComero Management AB

Certifierad Svensk Magento Konsult

Niklas Helgesson, CEO pÄ eComero Management AB

 

Varför ska man vÀlja Magento frÄn Sverige?

Det finns en stor mĂ€ngd olika Magento-byrĂ„er ute i vĂ€rlden. MĂ„nga av dem Ă€r inte licensierade, dĂ„ gratisversionen av Magento2, den som heter ”open source”, Ă€r fritt att ladda ner och bygga om för vem som helst. Risken att fĂ„ problem med din Magento plattform Ă€r givetvis mycket större nĂ€r det Ă€r en icke-certifierad aktör som jobbat med den. Du kan se vilka som Ă€r Magentos Svenska Partner genom Magentos Partner Portal.

Man kan sammanfatta fördelarna med att vÀlja en av Magentos Svenska Partner sÄ hÀr:

  • Kvalitetskontroll: Det krĂ€vs i mĂ„nga fall 2 Ă„r eller mer av praktiskt arbetserfarenhet av Magento2 plattformen för att kunna börja försöka ta de enklaste certifikaten. Det Ă€r alltsĂ„ en kvalitetsgaranti dĂ„ det krĂ€vs mĂ„nga tusen timmars erfarenhet och mĂ„nga projekt innan man Ă€r sĂ„ duktig att man kan bli certifierad. De svĂ„rare certifikaten som te x Magento 2 Certified Professional Developer, Ă€r det bara nĂ„gra fĂ„ i Sverige som lyckats ta, och vi Ă€r mycket stolta över vĂ„rt certifikat NĂ€r du jobbar med Svenska Magento-konsulter som Ă€r certifierade sĂ„ fĂ„r du en bra leverans av plattform och kod som Ă€r byggd till den standard som Adobe Magento krĂ€ver sjĂ€lva.
  • Konstnadskontroll: Certifierade konsulter kan sin plattform. Det kan vara allt frĂ„n att lĂ€mna en korrekt tid och budget i offerten, till att se till att projektet avslutas och e-handeln riftsĂ€tts pĂ„ utsatt tid och med lova funktionalitet. De certifierade svenska Magento-partnerna har tillgĂ„ng till hela Adobes Magento-organisation och Ă€r till 100 % uppbackade av Adobe. SĂ„ nĂ€r du vĂ€ljer en certifierad partner till ditt svenska magento-projekt, dĂ„ vet du att du kommer jobba med de bĂ€sta i branschen.

 

Adobes svenska Magento-huvudkontor

Sedan Adobes köp av plattformen och företaget Magento 2016, har man successivt byggt upp en lokal nÀrvaro med representanter i hela vÀrlden. Sedan 2018 har det satsats i Sverige, och det finns ett Sverigekontor för Magento. NÄgra av dem som jobbar dÀr Àr Erik Bergelin och Linnea Söderling

Den Svenska Magento-organisationen jobbar med de certifierade Magento Partner som finns i Sverige, varav vi pÄ eComero Àr en. VÄr partnerstatus med Magento kan du lÀsa om pÄ Magento Partner Portal

Magento Sverige Adobe

 

Dags att sÀtta igÄng med ditt Svenska Magento-projekt?

Har du frÄgor om hur du kan komma igÄng med Magento,  eller vill ha hjÀlp att driva din försÀljning via digitala kanaler? Kontakta oss! Vi tar en helt kostnadsfri konsultation och lyfter tillsammans fram de möjligheter som finns just nu, och i framtiden.

 

 

 

FrÄgor och svar

Vad Àr Magento Sverige?

Magento Sverige Àr den Svenska organisation som Adobe satt upp för att driva och utveckla Magento 2 i Sverige. HÀr finns ocksÄ de Svenska Magento Partner representerade.

Vad Àr Magento Certifikat?

Magento Certifkat Àr bevis pÄ kompetens inom ett antal kÀrnomrÄden inom Magento. Lösningsspecialist, frontend-programmerare, expert pÄ Magentos Molnlösningar med mÄnga fler. Magento-U heter den del av Magento som utfÀrdar certifikaten efter godkÀnt provresultat.

Av niklas.helgesson

Dags att sÀtta igÄng med ehandel?

Har du frÄgor om hur det Àr att jobba med ledande globala e-handelslösningar, i ett grymt team och med supertrevliga kunder? D u kan alltid skicka en öppen ansökan, eller komma in pÄ en kaffe pÄ vÄrt kontor i Centrala Göteborg.

Veckans tips om ehandel

Veckans tips om ehandel

Varför Ă€r e-handel sĂ„ kul? Lika roligt som det Ă€r för oetablerade artister att Spotify kom till, lika roligt Ă€r det för bĂ„de konsumenter och butiker att nĂ€thandeln kom till.  Vid första anblick ansĂ„g inte mĂ„nga av de stora artisterna att Spotify’s affĂ€rsidĂ© var...

lÀs mer
99% av Svenskarna lÀser detta content?

99% av Svenskarna lÀser detta content?

  Vilken typ av content lĂ€ser 99% av svenska konsumenter?   Det finns en typ av User Generated Content (UGC), som Ă€r otroligt effektivt pĂ„ att driva sĂ€lj och bygga varumĂ€rke. Kund-reviews sĂ„ klart. Enligt en studie av review-företaget Trustpilot (12/2020) sĂ„...

lÀs mer
Top E-Commerce Developers in Sweden

Top E-Commerce Developers in Sweden

eComero AB Receives Clutch 2021 Best E-Commerce Developer Award "A single Google search about e-commerce website developers will show a ton of vendors. You may come across a number of underwhelming agencies that may not give you your money’s worth. It’s important to...

lÀs mer