Karriär

Systemutvecklare

Systemutvecklare för e-commerce 

Plats

Göteborg

Sista ansökan

2021-01-31

SYSTEMUTVECKLARE INOM E-COMMERCE

Vi behöver stärka upp vårt team med ytterligare personer på vår e-commerce! Just nu söker vi främst en systemutvecklare som vill vara med och utvecklas i en fartfylld och entreprenörsdriven miljö tillsammans med oss. Har du tidigare arbetat som systemutvecklare och är nyfiken på att vara med på vår resa? Läs då vidare och skicka in din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare inom e-commerce driver du utvecklingsuppdrag från start till mål. Du ser till att hålla deadlines och är drivande i att leverera lyckade utvecklingsprojekt. I större projekt samarbetar du tillsammans med våra andra utvecklare och med en projektledare. Arbetet innefattar både front-end och back-end men med fokus på back-end och du kommer utveckla system med de senaste teknikerna inom cloud och webbutveckling.

Din profil
Du som söker tjänsten är välstrukturerad, noggrann och analytisk. Du har lätt att samarbeta med andra och stimuleras av att hitta lösningar på problem. Du är en lagspelare men har även ett driv att lösa problem på egen hand.  Du som söker har en relevant utbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet av webbaserade system , gärna med PHP. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift och har tidigare arbetat med agil metodik. Du har även erfarenhet av nedan system: 

  • React (Next.js, Material UI)
  • CSS, HTML
  • PHP
  • Versionshantering (Git)

Vi ser det även meriterande om du har erfarenhet av enhetstester, docker, kubernets och AWS-kunskap. 

Om eComero AB
Grundat av två entreprenörer med 20års erfarenhet av e-handel, och sedan 2019 partner till Adobe och Microsoft. Vi har haft en fantastisk tillväxt med många spännande konton som vi jobbar mot. På vårt kontor i Göteborg sker allt utvecklingsarbete – men våra kunder befinner sig i hela Sverige. Vi levererar de e-handels- och affärssystem som kunderna använder för att sälja för hundratals miljoner över hela världen, och de är beroende av vår tekniska expertis för att lyckas.

eComero är ett entreprenörsdrivet företag med senior kompetens och know-how i ehandelsbranschen. Det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har vilja, kompetens och uthållighet. Vill du sätta avtryck i e-handelsvärlden? Välkommen till Göteborg!

Anställning
Tillsvidare anställning på heltid  

Lön
Månadslön  

Ansökan
Vi arbetar med löpande rekrytering, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är dock 31 Januari.

Vid frågor kontakta
Niklas Helgesson via mail:  niklas.helgesson@ecomero.com

Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Niklas Helgesson

Niklas.helgesson@ecomero.com

Dags att sätta igång med ehandel?

Har du frågor om hur det är att jobba med ledande globala e-handelslösningar, i ett grymt team och med supertrevliga kunder? D u kan alltid skicka en öppen ansökan, eller komma in på en kaffe på vårt kontor i Centrala Göteborg.