Välj en sida

TJÄNSTER INOM E-HANDEL

Digitalisering och affärsutveckling

Genom att agera som de proffs vi är, och hjälpa dig att bygga din affär, så bygger vi också vårt eget varumärke. Oavsett om det handlar om affärsutveckling, digital marknadsföring, projektledning, interimsledning, leverans och utveckling av e-handel, så är vårt motto enkelt att förstå: Vi håller vad vi lovar – och vi levererar rätt saker i rätt tid.

DIGITAL AFFÄRSUTVECKLING

Digital affärsutveckling handlar om mer än s.k. CRO (Conversion rate optimization). Vi gör en genomgående analys av din verksamhet, och tittar på lönsamhet genom hela organisationen. Djupgående affärsutveckling är en fråga om att sälja rätt saker, till rätt pris, och till rätt kostnad, till skillnad från s.k. CRO som endast syftar till att öka antalet ordrar (konverteringar). Vi tar gärna en kostnadsfri demo på vad vi skulle kunna göra med just din verksamhet.

DIGITAL AFFÄRSUTVECKLING

Digital affärsutveckling handlar om mer än s.k. CRO (Conversion rate optimization). Vi gör en genomgående analys av din verksamhet, och tittar på lönsamhet genom hela organisationen. Djupgående affärsutveckling är en fråga om att sälja rätt saker, till rätt pris, och till rätt kostnad, till skillnad från s.k. CRO som endast syftar till att öka antalet ordrar (konverteringar). Vi tar gärna en kostnadsfri demo på vad vi skulle kunna göra med just din verksamhet.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Oavsett om du bara letar efter någon som kan hjälpa dig generara mer kvalificerade leads via sökmotoroptimering (SEO), bygga din inbound marketing lead generator, eller optimera din ad spend på payed social (facebook, instagram) så har vi resurserna du behöver. Vill du gå all in, kan vi även bistå med en interim marknadschef.

INTERNATIONALISERING

Funderar du på att expandera internationellt? Vi har lång erfarenhet av digital försäljning på 165 marknader globalt. Även om du vill börja i mindre skala, har vi kompetensen att hantera allt från logistik, tull, returer, valutor, moms, lagstiftning och lokalisering. Vi hjälper dig gärna med förstudie och analys för ett expansionspaket och kan också leverera plattformar och innehåll för global tillväxt. 

Övriga tjänster

Interimsledning

Oavsett om ditt behov är av en Ecommerce manager / ehandelschef, marknadschef, verkställande direktör, CTO, CIO, CMO, CSO, CEO, så har vi en resurs som matchar dig. Våra konsulter har minst 10års erfarenhet från ledningsgruppsarbete på företag inom både produktion och b2b/b2c försäljning i digitala kanaler. Att snabbt och effektivt kunna leda ditt förändringsprojekt eller täcka upp för tillfälliga vakanser är vårt starka kort.

Utveckling

Vårt utvecklingsteam, som sitter på vårt kontor i Sverige, har stor erfarenhet av att bygga system och moduler för ehandel. Allt från hela projekt där eComero är en större leverantör med helhetsansvar, till mindre projekt där våra konsulter ingår som en del i er leveransorganisation. Vi är Sveriges mest certifierade byrå på Adobe Commerce och Magento 2 plattformarna och är experter på moln-lösningar inom e-handel.

Inbound Marketing

Vad skulle du säga om att istället för att du löpande betalar stora summor för att annonsera för kall trafik, så kommer riktigt varma leads att söka upp dig och snabbt konvertera? Detta är en av grundstenarna inom inbound marketing. Vi hjälper dig gärna att sätta upp detta, och våra konsulter är självklart certifierade inom inbound marketing.

Mentorskap

Har du en ung organisation, och behöver stöd för din ledningsgrupp eller mellanchefer? Vi har 10+ år på C-nivå i internationella företag, och kan coacha managers eller ledningsgrupp i ditt företag.

Projektledning

Vi har projektlett allt från B2C-ehandel med miljardomsättning, till små b2b projekt där kundens kund är en större organisation eller myndighet. Att ha mycket erfarna projektledare med stor branschkännedom är en framgångsfaktor för alla e-handels- och IT-projekt. Vi jobbar gärna med våra egna plattformar men har under 20års tid jobbat med de flesta andra förekommande tekniker / webbshopar såsom Magneto 2, Episerver, Jetshop, Shopify, Askås, Litium, Wikinggruppen, Shopify,  med många flera.  

Sökmotoroptimering

En bra SEO strategi ger dig högkvalitativ trafik år efter år. Hög konverteringsgrad och en viktig del av din inbound marketing-strategi. Vi har hjälpt många kunder att få toppresultat på Google, och anlitas flitig av mediabyråer för att utbilda deras egen personal inom SEO. Våra konsulter är självklart certifierade på Google och Hubspots verktyg

Sökmotorannonsering

Vi har lång erfarenhet av Google Ads / Adwords, och kan hjälpa dig sätta upp långsiktiga och lönsamma kampanjer med högt ROI.

Förstudie / Kravställning

Vår tidigare erfarenhet som både kund och leverantör gör att vi på ett bra, och strukturerat sätt kan hjälpa dig med en Förstudie inför t ex ett nytt IT-system, e-handelssystem, affärssystem och liknande. Förstudien kan sen resultera i en kravspecifikation på det nya systemet som du kan använda för att upphandla system och som senare ligger till grund för införande-projektet

Varför ska du välja ecomero?

Vi är galet effektiva.

Vi vill att du ska berätta för alla om oss. Inte att vi är billigast, utan vilken professionell leverans du fick. Att vi levererade i tid och enligt budget. Vilket strålande resultat du fick på ditt förändringsprojekt. Hur fantastiskt nöjd du är med vår konsult. Hur mycket du ökade din omsättning med hjälp av våra tjänster.

Du fattar hur vi tänker.

erfarenhet

Vi har 20års erfarenhet av e-handel och har jobbat med allt från start-ups till globala miljardbolag. Det gör oss till en flexibel och kompetent partner i din digitala strategi.

Lokal aktör

Vi har kunder över hela Sverige, och vi träffar dig gärna. 

Certifierade utvecklare

Våra utvecklare är certifierade på Magento 2, så vi kan leverera bra kompatibel och säker kod.

Svensk skatt och moms

Vi redovisar svensk skatt och moms. Tillsammans hjälps vi åt att bygga upp Sverige igen.

Svensk support

Vi sitter i Sverige, så när du kontaktar vår support är det lätt att prata med oss

Officiell Adobe Magento partner

Vi är officiell Magento 2 Partner. Det ger dig en trygghet i att välja oss. Vi är med och tar del av senate säkerhetspatchar, Magento 2 roadmap och har stöd från Magento själva.

Till ditt förfogande. Ehandel när och hur du vill.

Säg hej!

Har du frågor, eller vill diskutera dina ehandelsutmaningar? Tveka inte att kontakta oss!